home_webdesign_slide6_bg
4 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПРОЈЕКТЕ ЗА МЛАДЕ
Септембар 4, 2018
home_webdesign_slide2_bg
Виртуелно предузеће „Твоја шанса“ расписује конкурс
Август 10, 2018
28

Сајт Канцеларије за младе града Ниша кренуо са радом


У склопу обележавања Дана младих града Ниша, 1. септембра, сајт Канцеларија за младе је кренуо са радом - kzm.ni.rs . На сајту можете наћи све информације о Канцеларији за младе, као и њене основне услуге. Актуелне вести можете пронаћи на почетној страни и стално бити у току са тренутним дешавањима. Уколико желите да добијате обавештења на е - маил адресу, региструјте се на нашу маилинг листу.

На сајту Канцеларије за младе доступне су информације о актуелним пројектима и програмима, конкурсима, каријери, образовању, предузетништву и покретању сопственог бизниса, опцијама за квалитетно провођење слободног времена, и тд.

Сајт је настао као резултат анализе потреба младих, у склопу пројекта „Информисање без блокаде за све младе“, који је спровела Канцеларија за младе града Ниша у сарадњи са Омладинским едукативним центром. Пројекат је финансирало Министарство омладине и спорта. На одржаној конференцији на тему Млади и информисање - 20.8.2018. године, у склопу пројекта, једна од тема била је садржај сајта и интересовања младих. Такође, млади су имали прилике да добију квалитетну едукацију о новим начинима информисања и како пронаћи најрелевантније информације.

Канцеларија за младе је отворена за све сугестије у вези сајта Канцеларије за младе, а можете их контактирати путем е-маила kzm.nis@gmail.com

Видео презентација веб сајта